Jimilian – På niveau med Kanye West?

Vinderen af MTV EMA Best Danish Act anno 2013, Jimilian, er klar med sin nye single 25 Timer, som første efterfølger til sidste års EP Ved Du Har Mig og de folk der har siddet bag den 20-årige sanger, ved i hvert fald godt hvordan man skruer hits sammen.

Og det har de gjort endnu engang. Beatet er produceret af ingen ringere end amerikanske Alfie Magliano, der tidligere har arbejdet sammen med kæmpe navne som Kanye West og Trey Songz. Teksten er skrevet af den danske sangskriver Julie Fabrin, der var en af hovedaktørerne bag Emmelie de Forests tekst til Only Teardrops.

Nummeret handler om, hvordan Jimilian føler, at han er nød til at gå fra sin kæreste “for ikke at ende som endnu en løgner” og han bliver i omkvædene akkompagneret af den unge sangerinde STINE, der står uforstående tilbage over den pludselig udmelding.

Jimilian, som i forvejen har flere millioner views på Youtube og som altså tog røven på hele Danmark ved at vinde MTV EMA Best Danish Act sidste år, har aldrig lydt bedre end han gør på 25 Timer, hvor han lader sin sangstemme shine, samt viser glimt af hans talent indenfor rap.

Samtidig er det et lækkert beat, som den succesfulde amerikaner har fået skruet sammen til den unge dansk/albanske sanger.
Det er ikke på niveau med Kanye West eller Trey Songz, men 25 Timer er helt klart i den rigtig gode ende af den danske skala.

JIMILIAN 25 TIMER COVER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Jimilian - På niveau med Kanye West?Vinderen af MTV EMA Best Danish Act anno 2013, Jimilian, er klar med sin nye single 25 Timer, som første efterfølger til sidste års EP Ved Du Har Mig og de folk der har siddet bag den 20-årige sanger, ved i hvert fald godt...