Nick Jonas – Ligeglad med hvem jeg træder over tæerne

Man kunne for et par år siden finde ham som en del af Jonas Brothers, der med flere hits blandt den yngre generation, blev et af de mest succesfulde søskende-/teenageband i 00’erne. De blev derefter gjort til skuespillere hos Disney Channel og var med i flere ungdomsfilm, hvis rolleliste også talte en vis Demi Lovato. Men nu er de blevet ældre og de musikalske værdier og drømme er blevet ændret og nu har Nick Jonas valgt, at trække stikket ud af kontakten, for i stedet at sætte alt ind på en solokarriere.

Et sådan projekt kræver en udgivelse og derfor er han nu (efter han tidligere på året har udsendt to singler) klar med sit første soloalbum. Det er selvbetitlet, indeholder 14 numre og så lyder det overvejende godt.

Specielt andensinglen Jealous, har fået en rigtig god modtagelse og fans verden over håbede med krydsede fingre, at det hovedsageligt var denne vej, den 21-årige sanger ville gå med albummet.

Det ønske har de næsten fået opfyldt. Kvaliteten og niveauet er i hvert fald det samme på hele albummet som førnævnte single, men størstedelen er dog i den noget mere dystre musikalske ende. Noget, der ifølge ham selv, er den musiker han virkelig er.

“Sangene handler om at give slip på fortiden og de ting jeg før var bange for. De siger lidt at jeg er klar til at tage det næste skridt i min karriere, ikke kigge mig selv over skulderen og tænke over hvem jeg træder over tæerne og hvem jeg gør glade. Det her er den jeg er og det er jeg stolt af.”

Men hvem siger at lidt dystert popmusik ikke kan være godt? I hvert fald ikke Nick Jonas, for han lyder langt fra dårlig på tracks som Closer og Chains, hvor den mørke side kommer til syne. Han har faktisk aldrig lydt bedre end han gør på Nick Jonas og man må sige at det for ham, har været en lykkelig musikalsk skilsmisse med de to ældre brødre Joe og Kevin Jonas.

Det er forhåbentligt det første af mange albums fra den – trods sin unge alder – erfarne musiker. For kan han udvikle sig mere end han i forvejen har gjort siden selvstændighedserklæringen, så kan han ende med at blande sig med de helt store.

Trackliste:
01. Chains
02. Jealous
03. Teacher
04. Warning
05. Wilderness
06. Numb (feat. Angel Haze)
07. Take Over
08. Push
09. I Want You
10. Avalanche (feat. Demi Lovato)
11. Nothing Could Be Better
12. Chains (Just a Gent Remix)
13. Santa Barbara
14. Closer (feat. Mike Posner)

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Man kunne for et par år siden finde ham som en del af Jonas Brothers, der med flere hits blandt den yngre generation, blev et af de mest succesfulde søskende-/teenageband i 00'erne. De blev derefter gjort til skuespillere hos Disney Channel og var med i...Nick Jonas - Ligeglad med hvem jeg træder over tæerne