Murro – Hvad skete der lige der?

Så kom debuten fra den unge og talentfulde danske sanger Murro endelig. Han er tidligere blevet rost til skyerne af anmeldere og fans for hans fantastiske stemme på diverse featurings (senest overshinede han rapperen Jokeren på hans single Normalt) og den første single i eget navn, har været længe ventet.

Nummeret hedder Går I Søvne og udkommer via hans pladeselskab U&!, hvor han er blevet signet tidligere på året, og det har en interessant featuring i form af den københavnske rapper Gilli, der lige nu oplever popularitet som aldrig før. Med god grund.

Men på lige netop dette nummer, er han fejlplaceret og ude på dybt, dybt vand.

Nummer starter med at Murro snakker nummeret i gang på næsten rappende facon, inden han går over i det han er bedst til og som er grunden til at man skal holde rigtig godt øje med ham i fremtiden, han begynder nemlig at synge.

Med hans lyse stemme  synger han henover et lækkert beat af Sylvester, om at leve drømmen og hele tiden sætte sig nye og større mål, for herefter at jagte dem på ny.

Midt i nummeret er det så Gillis tur til at smide et vers og man kommer helt i tvivl om man er kommet til at skifte nummer. Beatet ændrer sig og en mærkværdig gang rap, giver dig lyst til at skifte til et andet nummer. Men man skal hænge på og bare lade de 30 sekunder gå.

For idet hovedpersonen selv kommer på igen, så er Går I Søvne igen et lækkert track som er nemt at synge med på og nemt at holde af.

Singlen er første udspil fra hans kommende EP som kommer i 2015 og det er en EP som man helt sikkert skal se frem til

Går I Søvne (feat. Gilli) - Single

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Så kom debuten fra den unge og talentfulde danske sanger Murro endelig. Han er tidligere blevet rost til skyerne af anmeldere og fans for hans fantastiske stemme på diverse featurings (senest overshinede han rapperen Jokeren på hans single Normalt) og den første single i eget...Murro - Hvad skete der lige der?